Over Mij

Drive en motivatie om resultaat te behalen

Meestal word ik omschreven als iemand met humor, lekker direct en vol energie, maar ook rustig. Ik ben zowel mens als doelgericht. Als ik ergens voor kies ga ik er volledig voor. Voorbereiden doe ik zorgvuldig en weet inmiddels door mijn ervaring dat ik kan switchen naar een andere aanpak. Dat geeft me rust en is ook essentieel in mijn vak. Resultaten behalen vind ik belangrijk, maar wel op een manier die past, realistisch is en voor langere termijn iets betekent. Plezier hebben is een bijkomende drive voor mezelf, maar gun ik ook graag deelnemers in coaching of training. Ik word een blij ei als jij blij bent.

Ervaring en opleiding

Tot 2008 werkte ik in diverse functies bij de Rabobank. In mijn leidinggevende functies, op verschillende kantoren van de bank, heb ik veel geleerd. Mijn werk was toen vooral gericht op klantgerichtheid, commercie- en adviesontwikkeling.
Als accountmanager Private Banking adviseerde en coachte ik vermogende particulieren en ondernemers. Ik heb in die tijd bij veel ondernemers een kijkje in de keuken mogen nemen en heb daar tot op de dag van vandaag erg veel profijt van. Door mijn achtergrond als financieel planner en hypotheekadviseur heb ik goed inzicht gekregen in verzekeringen, bank- en juridische zaken en alles wat daar bij hoort. Dit komt regelmatig goed van pas bij ondersteuning aan ZZP-ers en ondernemers. Zelf initiatief mogen nemen en eigen verantwoordelijkheid pakken bij de bank waren voor mij een ideale combinatie. Ik leerde hoe mens- en resultaatgerichtheid goed kunnen samengaan. 

Jarenlang was ik contactpersoon voor een groep vaste cliënten waar ik een vertrouwensband mee opbouwde en zowel voor de bank als voor hen het beste kon doen. Altijd wilde ik al mensen verder helpen om voor hen goede resultaten te boeken en besloot bij de start van de kredietcrisis mijn eigen bedrijf op te richten. Het ondernemerschap in die economisch moeilijke tijd was even wennen kan ik zeggen. Met doorzettingsvermogen en veel enthousiasme lukte het me om 4changes goed op de kaart te zetten.

Ik volgde mijn trainers- en coachopleiding en o.a. de opleiding systemisch werken, oplossingsgericht werken en een hooglerarenreeks psychologie. Daarna certificeerde ik me als erkend DISC-kleuren trainer. Ik hou mijn kennis bij door te blijven leren en volg de nieuwste ontwikkelingen. Mijn vak geeft mij voldoening en energie. Het is fijn bij te kunnen dragen aan oplossingen voor wensen van anderen. Humor is daarbij een rode draad.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond en daag mezelf uit in fitness. Met veel plezier geef ik ook spinninglessen op de sportschool. Energie hebben en houden is belangrijk voor mij om in mijn werk te kunnen inzetten. Ik vind het heerlijk om samen met Marco (mijn man), of met vrienden op te trekken, wat te gaan drinken of te eten met elkaar en lekker te lachen. Een dagje winkelen met mijn dochter en op een terrasje lekker lunchen is ook zeer aan mij besteed.

Over 4changes

4changes is een trainings- en coachingsbureau, gespecialiseerd in teamontwikkeling, loopbaancoaching en business coaching. 4changes werkt vooral voor (semi)overheid, dienstverlenende bedrijven, bollenbedrijven en bedrijven voor bouw en installatie. Altijd gericht op het hebben van plezier in je werk, tevreden zijn over je werk en resultaten behalen. 4changes werkt in grotere trajecten samen met vaste professionele trainers. Vanaf de start zijn zij bij een opdracht betrokken en hanteren eenzelfde wijze van werken. Vast aanspreekpunt ben ik altijd zelf. Korte lijnen, snel antwoord bij je vragen en een zorgvuldige professionele aanpak is wat je kunt verwachten.

Korte lijnen en oprechte verbinding

Er is altijd op een makkelijke manier persoonlijk contact mogelijk met mij. Als trainer/coach ben ik er vanaf het begin, er tussenin, voor de evaluatie en als dat nodig is ook verder na de training of coaching. 4changes staat voor kwaliteit en is gecertificeerd door de NOBCO en DISC. Vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Vul het contactformulier in en ik neem direct contact met je op.

Meer weten?
Neem contact met mij op!