Over Mij

Drive en motivatie om resultaat te behalen

Meestal word ik omschreven als iemand met humor, lekker direct en vol energie, maar ook rustig. Ik ben zowel mens als doelgericht. Als ik ergens voor kies ga ik er volledig voor. Voorbereiden doe ik zorgvuldig en weet inmiddels door mijn ervaring dat ik kan switchen naar een andere aanpak. Dat geeft me rust en is ook essentieel in mijn vak. Resultaten behalen vind ik belangrijk, maar wel op een manier die past, realistisch is en voor langere termijn iets betekent. Plezier hebben in werk is een drive voor mijzelf en gun ik ook graag anderen. Ik word een blij ei als jij (weer) blij bent.

Ervaring en opleiding

Tot 2008 werkte ik in diverse functies bij de Rabobank. Vooral in mijn leidinggevende functies heb ik daar veel geleerd. Mijn werk was vooral gericht op klantgerichtheid, commercie- en advisering. Als accountmanager Private Banking gaf ik advies en coachte  vermogende particulieren en ondernemers. Ik heb in die tijd bij veel ondernemers een kijkje in de keuken mogen nemen en heb daar tot op de dag van vandaag erg veel profijt van. Door mijn achtergrond als financieel planner en hypotheekadviseur heb ik goed inzicht in verzekeringen, bank- en juridische zaken en alles wat daar bij hoort. Dit komt regelmatig goed van pas bij ondersteuning aan ondernemers. Jarenlang was ik contactpersoon voor een groep vaste cliënten waar ik een vertrouwensband mee opbouwde. 

Bij de start van de kredietcrisis besloot ik mijn eigen bedrijf op te richten. Het ondernemerschap in die economisch moeilijke tijd was even wennen kan ik zeggen. Met doorzettingsvermogen en veel enthousiasme lukte het me om 4changes goed op de kaart te zetten.

Ik volgde mijn trainers- en coachopleiding en o.a. de opleiding systemisch werken, oplossingsgericht werken en een hooglerarenreeks psychologie. Daarna certificeerde ik me als erkend DISC-kleuren trainer. In de loop van 2023 heb ik mijn opleiding EMDR therapie en stresscounselor afgerond. Ik hou mijn kennis bij door te blijven leren en volg de nieuwste ontwikkelingen. Mijn vak geeft mij voldoening en energie. Het is fijn bij te kunnen dragen aan oplossingen voor wensen of problemen van anderen. Werkplezier, mentale fitheid en resultaat bereiken zijn hierbij de rode draad.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond en zwem fanatiek banen in het zwembad. Met veel plezier geef ik ook spinninglessen op de sportschool. Fit zijn en energie hebben vind ik belangrijk, ook in mijn werk. Ik vind het heerlijk om samen met Marco (mijn man) met de camper op stap te gaan, of met vrienden op te trekken, wat gaan drinken of eten met elkaar en lekker lachen. Een dagje winkelen met mijn dochter en op een terrasje lekker lunchen is ook zeer aan mij besteed.

Over 4changes

4changes is een trainings- en coachingsbureau, gespecialiseerd in het versterken van teams, loopbaancoaching en coaching voor ondernemers. 4changes werkt graag met bedrijven waar werkplezier en mentale fitheid van medewerkers, naast het  bereiken van resultaten, centraal staat. In grotere trajecten wordt samen met vaste professionele trainers gewerkt. Vanaf de start zijn zij bij een opdracht betrokken en hanteren eenzelfde wijze van werken. Vast aanspreekpunt ben ik altijd zelf. Korte lijnen, snel antwoord bij je vragen en een zorgvuldige professionele aanpak is wat je kunt verwachten.

Korte lijnen en oprechte verbinding

Er is altijd op een makkelijke manier persoonlijk contact mogelijk met mij. Als trainer/coach ben ik er vanaf het begin, er tussenin, voor de evaluatie en als dat nodig is ook verder na de training of coaching. 4changes staat voor kwaliteit en is gecertificeerd door de NOBCO en DISC. Vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Vul het contactformulier in en ik neem direct contact met je op.

Meer weten?
Neem contact met mij op!