Over mij

Als klein kind wist ik het al

Als klein meisje speelde ik al met mijn zelfgemaakte papiergeld en chocolademunten ‘bankje’. Het leek mij toen al geweldig op een bank te werken en mensen te kunnen helpen. Toen nog met het idee geld uit te delen, omdat iedereen daar blij van leek te worden. Niet alleen ‘bankje’ spelen was iets wat ik als kind voor me zag. Mijn poppen en beer moesten het ontgelden in ‘getraind’ worden in hoe ze dingen konden oplossen. Denkbeeldig waren ze niet blij en ging ik ze daarbij helpen Grappig hoe het kan lopen en ik exact deze twee beroepen koos. Helder voor ogen wat ik wilde en ook blij met de keuze’s. 

Ervaring en opleiding

Tot 2008 werkte ik in diverse functies bij de Rabobank. Vooral in mijn leidinggevende functies heb ik daar veel geleerd. Mijn werk was vooral gericht op klantgerichtheid, commercie en advisering. Als accountmanager Private Banking gaf ik advies en coachte vermogende particulieren en ondernemers. Ik heb in die tijd bij veel ondernemers een kijkje in de keuken mogen nemen en heb daar tot op de dag van vandaag erg veel profijt van. Jarenlang was ik contactpersoon voor een groep vaste cliënten waar ik een vertrouwensband mee opbouwde. 

Bij de start van de kredietcrisis besloot ik mijn eigen bedrijf op te richten. Het ondernemerschap in die economisch moeilijke tijd was best even wennen kan ik zeggen. Met doorzettingsvermogen en veel enthousiasme lukte het me om 4changes goed op de kaart te zetten.

Ik volgde mijn trainers- en coachopleiding en o.a. de opleiding systemisch werken, oplossingsgericht werken en een hooglerarenreeks psychologie. Daarna certificeerde ik me als erkend DISC-kleuren trainer en mocht mij aansluiten bij de NOBCO. In mei 2023 heb ik mijn opleiding EMDR therapie en stresscounselor afgerond. Ik hou mijn kennis bij door te blijven leren. Mijn vak geeft mij voldoening en energie. Het is fijn bij te kunnen dragen aan oplossingen voor wensen of problemen van anderen. Werkplezier vergroten, stress verminderen en doelen bereiken zijn hierbij de rode draad. Dit zijn wat mij betreft de mooiste insteken om van betekenis te kunnen zijn voor anderen. 

Wie ben ik?

Meestal word ik omschreven als iemand met humor, lekker direct en vol energie, maar ook rustig en empatisch. Ik ben zowel mens als doelgericht. Als ik ergens voor kies ga ik er volledig voor. Voorbereiden doe ik zorgvuldig en weet inmiddels door mijn ervaring dat ik kan switchen naar een andere aanpak. Dat geeft me rust en is ook essentieel in mijn vak. Resultaten behalen vind ik belangrijk, maar wel op een manier die past, realistisch is en voor langere termijn iets betekent. Plezier hebben in werk is een drive voor mijzelf en gun ik ook graag anderen. 

Vrije tijd

In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond en zwem fanatiek banen in het zwembad. Met veel plezier geef ik ook spinninglessen op de sportschool. Fit zijn en energie hebben vind ik belangrijk, ook in mijn werk. Ik vind het heerlijk om samen met Marco (mijn man) met de camper op stap te gaan, of met vrienden op te trekken, wat te gaan drinken of eten met elkaar en lekker te lachen. Een dagje winkelen met mijn dochter en op een terrasje lekker lunchen is ook zeker aan mij besteed.

Over 4changes

4changes is een trainings- en coachingsbureau, gespecialiseerd in het versterken van teams en personen door behalen van doelen, werkplezier vergroten en stress verminderen. 4changes werkt graag met bedrijven waar werkplezier en mentale fitheid van medewerkers, naast het  bereiken van resultaten, centraal staat. In grotere trajecten wordt samen met vaste professionele trainers gewerkt. Vanaf de start zijn zij bij een opdracht betrokken en hanteren ze eenzelfde wijze van werken. Vast aanspreekpunt ben ik altijd zelf. Korte lijnen, snel antwoord bij je vragen en een zorgvuldige professionele aanpak is wat je kunt verwachten.