Coaching

4changes biedt voor de zakelijke markt één op één persoonlijke coaching aan voor werknemers en ondernemers. Specialisatie van 4changes is het begeleiden naar meer werkplezier ervaren, doelen bereiken en stress verminderen. Naast loopbaancoaching en coaching voor ondernemers, is specifieke begeleiding mogelijk bij hoge stress of burn-out. Als coach help ik je weer rust, overzicht en voldoening te vinden zodat jij je weer prettig voelt.

Wat is coaching?

Vaak heb je zelf al van alles geprobeerd, je hebt met doorzettingsvermogen enorm je best gedaan en misschien wel de nodige zelfhulpboeken gelezen. Als je steun kunt gebruiken begeleid ik je in coaching graag met je doelen verhelderen en leer ik je zelf bij oplossingen te komen. Ik stel je veel vragen en hou je een spiegel voor, zodat je kunt reflecteren op je eigen rol in een situatie. Coaching helpt je zicht te krijgen op je eigen functioneren, jouw effectieve patronen en wat nodig is om optimaler te kunnen werken. Het geeft je vaak net dat laatste zetje om de regie weer in eigen handen te hebben.

Wat bereik je met coaching?

Professionele coaching heeft vele voordelen: het biedt andere perspectieven op persoonlijke uitdagingen, het helpt je bij het ontwikkelen van besluitvorming, het versterkt je persoonlijke effectiviteit en het vergroot je vertrouwen. Gecoacht worden heeft bewezen positieve invloed op onder meer je prestatievermogen, je werkhouding en weerbaarheid. 

Hoe gaat het is zijn werk:

Je prettig voelen bij je coach is het belangrijkste om coaching te kunnen laten slagen. Daarom maak je altijd eerste kennis om aan te voelen of het voor jou goed zit. Tijdens het intakegesprek kun je zelf bepalen of je voortzetting wilt. Het verplicht je dus tot niets. Vaak blijkt dat een eerste stap zetten al het halve werk is. De informatie die je deelt is altijd vertrouwelijk, tenzij we overeenkomen dat deze met iemand gedeeld mag worden. Jij hebt hier de regie in. Tijdens de intake spreken we af waaraan je wilt werken en schatten we in hoeveel sessie nodig zijn. Tussen de verschillende coach sessies is er altijd contact mogelijk met mij.

Ervaringen met 4changes