Trainingen

Trainingen voor het versterken van teams

4changes verzorgt in company communicatie- en samenwerkingstrainingen om teams te versterken en is vooral voor (semi)overheid en dienstverlenende bedrijven in Noord-Holland en Friesland werkzaam. Prettig samenwerken en goed kunnen communiceren in een team waarin je je gehoord en gezien voelt is essentieel voor je werkplezier maar ook voor de resultaten. Ieder teamlid wil betrokkenheid ervaren en voldoening halen uit het werk. Daarvoor zijn inzichten en goede afspraken nodig in communicatie, samenwerken en resultaten behalen.

Wanneer je een no nonsense, positieve en effectieve insteek zoekt, ben je hier op de juiste plek. Trainingen van 4changes worden altijd afgestemd op de behoeften en wensen van het team. De inhoud wordt in overleg samengesteld en is passend bij de ontwikkeling die het team willen maken. Geen enkele training ligt klaar op de plank. 

Wat je leert kun je direct toepassen en zal snel effect hebben en merkbaar zijn. Daar doe je het toch voor? Natuurlijk is een fijne en veilige sfeer een must. Vertrouwen is belangrijk om verder te komen.

Je gaat pas iets doen of veranderen als je het wilt, het kunt en er blij van wordt. 4changes kiest voor creatieve en vernieuwende insteken. Kennis en nieuwe ontwikkelingen worden goed bijgehouden, zodat jij op een manier leert die in deze tijdsgeest past. Humor is daarbij een leidraad. Plezier hebben tijdens de training is naast een professionele aanpak altijd de insteek.

Direct starten:

Ervaringen met 4changes

Trainingsaanbod

Trainingen in Communiceren

In communicatietrainingen leer je de sterke punten van je eigen communiceren en die van je teamleden herkennen. Valkuilen die er in jouw en de teamcommunicatie zijn worden inzichtelijk en manieren om dit te voorkomen worden behandeld. Er zijn veel onderdelen die in communicatietrainingen aan de orde kunnen komen. Denk aan gespreks- of adviestechnieken of verbeteren van eigen of onderlinge communicatie. De training geeft op een prettige manier invulling aan het goed met elkaar kunnen communiceren. Uitgangspunt is niets is fout, slechts anders. 

Trainingen voor samenwerking

In trainingen voor samenwerking gaan we op zoek naar wat er goed gaat en gevierd mag worden, maar ook naar waar nog iets extra’s te bereiken valt. Er kan gekeken worden naar manieren van werken, de taakverdeling, doelen stellen, een fijne sfeer of bijvoorbeeld effectief vergaderen. Hoe voer je dit door met behoud van werkplezier? In deze trainingen krijg je inzicht in hoe persoonlijke en teamdoelen vorm kunnen krijgen en hoe je hierin blijvend vooruitgang kunt boeken. Je gaat als team altijd naar huis met al een aantal uitgewerkte gemaakte afspraken.

Trainingen voor Persoonlijke ontwikkeling

Bij trainingen voor optimaliseren van communicatie en samenwerking ben je met je hele team aanwezig. In organisaties met veel verschillende teams is het mogelijk trainingen te verzorgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Deelnemers aan deze trainingen komen uit de eigen organisatie maar kunnen uit verschillende teams komen. De onderstaande trainingen zijn een indicatie van de mogelijkheden.
Wil je meer weten over de inhoud neem dan even contact op. Combinaties van trainingen of een andere insteek is altijd mogelijk.

De teamboo(s)tcamp

Willen jullie grote stappen maken met het team, dan is de 3 daagse 4changes teamboo(s)tcamp volgen handig. Deze drie daagse teamboosttraining zorgt ervoor dat alle aspecten voor een optimaal team bij elkaar komen. Jullie werken aan duidelijk en optimaal communiceren, fijn en toekomstbestendig samenwerken en aan doelen stellen en resultaten behalen, met uiteraard behoud van werkplezier. Goede samenwerking volgt als er goede communicatie is. Andersom werkt het ook zo. Tussen de trainingsdagen zit een periode van ongeveer drie weken voor de volgende training begint. Dit zorgt ervoor dat de stof tussentijds alvast toegepast kan worden in de praktijk. Aan het slot van de drie trainingen is er een plan van aanpak voor opvolging. Voor dit pakket is een aantrekkelijke korting te verkrijgen, informeer even naar de mogelijkheden.

Korte lijnen en oprechte verbinding

Er is altijd op een makkelijke manier persoonlijk contact mogelijk met mij. Als trainer/coach ben ik er vanaf het begin, er tussenin, voor de evaluatie en als dat nodig is ook verder na de training of coaching. 4changes staat voor kwaliteit en is gecertificeerd door de NOBCO en DISC. Vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Vul het contactformulier in en ik neem direct contact met je op.

Meer weten?
Neem contact met mij op!