Trainingen

Trainingen voor meer werkplezier, doelen bereiken en stress verminderen

4changes verzorgt in company teamtrainingen en training voor persoonlijke ontwikkeling, en is specialist in het versterken van teams en personen op het gebied van verhogen van werkplezier, het helder maken en bereiken van doelen en stress reduceren. Prettig (samen) werken in een team waarin je je gehoord en gezien voelt is essentieel voor je werkplezier en voor de resultaten. Ieder teamlid wil betrokkenheid ervaren en voldoening halen uit het werk. Daarvoor zijn inzichten, goede afspraken en juiste stappen nodig. 

Wanneer je een no nonsense, positieve en effectieve insteek zoekt, ben je hier op de juiste plek. Trainingen van 4changes worden altijd afgestemd op de behoeften en wensen van het team. De inhoud wordt in overleg samengesteld en is passend bij de ontwikkelingen die het team willen maken. 

Wat je leert kun je direct toepassen en zal snel effect hebben en merkbaar zijn. Daar doe je het toch voor? Natuurlijk is een fijne en veilige sfeer een must. Vertrouwen is belangrijk om verder te komen.

Je gaat pas iets doen of veranderen als je het wilt, het kunt en er blij van wordt. 4changes kiest voor creatieve en vernieuwende insteken zodat jij op een manier leert die past. Humor is daarbij een leidraad. Plezier hebben tijdens de training is naast een professionele aanpak altijd de insteek.

Ga direct naar

Ervaringen met 4changes

Trainingsaanbod

Trainingen voor teams

In trainingen voor teams gaan we op zoek naar wat er goed gaat en gevierd mag worden, maar ook naar waar nog iets extra’s te bereiken valt. Er kan gekeken worden naar de manieren van werken, de taakverdeling, doelen stellen, een fijne sfeer of bijvoorbeeld effectief vergaderen. Hoe voer je dit door met behoud van werkplezier? In deze trainingen krijg je inzicht in hoe persoonlijke en teamdoelen vorm kunnen krijgen en hoe je hierin blijvend vooruitgang kunt boeken. 

Trainingen voor Persoonlijke ontwikkeling

In organisaties met meerdere teams is het mogelijk trainingen te verzorgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Deelnemers aan deze trainingen komen uit de eigen organisatie en kunnen uit verschillende teams komen. De onderstaande trainingen zijn een indicatie van de mogelijkheden.

Wil je meer weten over de inhoud neem dan even contact op. Combinaties van trainingen of een andere insteek is altijd mogelijk.